Tekstbureau VanderMaasTekst

subtiel & betrokken

home > referenties

Referenties 

  

Stefan Schönberger, Manager Marketing GITP:
"Ik heb Heleen leren kennen als een betrokken, loyale en flexibele professional met een groot inlevingsvermogen. En vanuit deze eigenschappen ontwikkelt ze - voordat ze aan de slag gaat - graag haar visie op het onderwerp. Wat Heleen ook een prettige sparringpartner maakt. Dit stelt haar in staat om goede en zeer toegankelijke teksten te schrijven. Zowel voor long als short copy. Daarbij houdt ze ook rekening met richtlijnen die vanuit (online) marketing worden gesteld en levert Heleen binnen de gemaakte afspraken t.a.v. tijd en budget. En verder is het gewoon altijd leuk om met Heleen samen te werken!"

Louis van Woerden, leiderschapstrainer en auteur van het boek Fluitend leidinggeven:
"Van oktober 2014 tot oktober 2015 heeft Heleen voor mij als 'ghostwriter' mijn boek Fluitend leidinggeven geschreven. Deze samenwerking was uitermate prettig en heeft geresulteerd in een prachtig en succesvol boek. Heleen was hierbij mijn creatieve steun en toeverlaat. Ze begreep heel goed wat ik wilde en heeft mijn hoofdspinsels 'vertaald' in prachtige en effectieve teksten. De samenwerking met Heleen is absoluut voor herhaling vatbaar."

  

Kiumars Ajdari, directeur van Betuwe Oogkliniek en Instituut:
"Of het nu om een artikel, brochure, testimonial of magazine gaat, Heleen weet heel snel welke toon en stijl de tekst nodig heeft. Het magazine dat in november 2015 huis-aan-huis in de Betuwe is verspreid is daar ook weer een mooi voorbeeld van. Ze denkt mee en de snelheid waarmee ik op Heleen kan rekenen is fenomenaal. Ik ben dan ook erg blij met onze samenwerking."

Meer informatie?
Bel 06 287 142 12.


Of neem contact op via het
contactformulier