Home » Content met impact » SEO-webteksten

Tekstschrijver voor SEO-webteksten

Met gevoel voor de zoekmachines én jouw doelgroep

Heeft je site webteksten met impact nodig? Kies dan voor een tekstschrijver die webteksten creëert met gevoel voor de zoekmachines ( SEO ) én jouw doelgroep. 

SEO-tekstschrijver

SEO staat voor Search Engine Optimization. Als je wilt dat je site goed wordt gevonden wordt, is het belangrijk om je webteksten SEO-proof te maken. Hulp van een tekstschrijver die SEO in de vingers heeft kan dan handig zijn. 

SEO + inhoud

Toch is een SEO-webtekst die scoort in Google, niet het enige wat telt. De inhoud is net zo belangrijk. Je wilt immers niet dat je bezoekers alleen even aanwippen. Je wilt dat ze op je site blijven en overtuigd raken van jouw product of dienstverlening.

Tekstschrijver met oog voor de juiste balans

Voor webteksten met de juiste balans tussen zoekmachinevriendelijkheid en inhoud met impact, ben je bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om bestaande teksten die geoptimaliseerd moeten worden voor het web, of om webteksten waar nog geen woord van op papier staat.

Scoren met je site?

Wil jij webteksten die zorgen dat je site scoort? Vraag hulp van een ervaren tekstschrijver met actuele kennis en ruime ervaring in SEO.

Recente opdrachten

Webteksten over koppelingen tussen online systemen en applicaties

Creatie van SEO-webteksten over meer dan 50 verschillende API's voor het integreren van online systemen met applicaties, waaronder marketplaces, online betaalsystemen, bedrijfssoftware en pakketbezorgers. Neem een kijkje

In opdracht van RV Websolutions.


Webteksten over de diensten van een full service webbureau

Creatie van SEO-webteksten over de diensten van RV-Websolutions


Redigeren en SEO-proof maken

Aangeleverde teksten redigeren en SEO-proof maken. In opdracht van Mindfulness Centrum Heuvelrug

Wilco van Wakeren, van Mindfulness Centrum Heuvelrug: ‘VanderMaasTekst, daar werk ik al jaren mee. De content die Heleen aanlevert maakt dat mijn website goed gevonden wordt. De kosten zijn redelijk en billijk! Aanrader voor al je teksten.’