Home » Content met impact » Longreads en shortreads

Tekstschrijver voor longreads en shortreads

Beschikken mensen in jouw organisatie over waardevolle kennis en visies die je graag wil delen? Of heb je zelf een uniek verhaal in je hoofd waarmee je anderen wilt inspireren? Als tekstschrijver kan ik je helpen deze content om te zetten in een shortread of longread dat niet alleen lekker wegleest, maar ook jouw doelgroep raakt.

Blogs en white papers met impact

Mensen nemen de tijd voor bijvoorbeeld een blog of white paper die hen een stap dichterbij hun doel brengt. Daar houden ze een goed gevoel aan over en het zet ze in beweging. Bijvoorbeeld tot het kopen van jouw product of dienst. Of tot het bespreken en delen van jouw long- of shortread met vrienden en collega’s. Zo heeft jouw content impact op de korte en lange termijn.

Tekstschrijver met gezonde afstand

Als tekstschrijver heb ik een gezonde afstand tot jouw verhaal. Dat stelt me in staat de informatie naar boven te halen die nodig is om jouw doelgroep op een soepele manier mee te nemen in de content die jij wilt delen. Ook de stappen die voor jou logisch en vanzelfsprekend zijn, maar voor je doelgroep niet, pak ik mee.

Inspirerende content

Inspirerende content waar jij met een gerust hart jouw naam onder zet, creëer ik aan de hand van:

  • Interviews afnemen en uitwerken
  • Bestaande teksten redigeren
  • Bestaande Engelse teksten vertalen naar het Nederlands en redigeren

Desgewenst zoekmachinevriendelijk ( SEO-proof )

Tekstschrijver met inhoud

Wil jij jouw doelgroep aan je binden met een unieke short- of longread? Maak gebruik van mijn inlevingsvermogen, wetenschappelijke achtergrond, nieuwsgierigheid en jarenlange ervaring als tekstschrijver.

Voor Veenendaal en verder

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal - Midden-Nederland. In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land werk ik als tekstschrijver met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jou?