Van complexe kennis naar content met impact 

Beschikken mensen in jouw organisatie over complexe vakkennis en visies die jij als marketeer graag wilt delen? De tekstschrijver die 't snapt helpt deze inhoud om te zetten in content die niet alleen lekker wegleest, maar ook jouw doelgroep raakt en in beweging zet. Dat scheelt de inhoudelijke experts in je organisatie een hoop tijd. 

Blogs, white papers en interviews

Als leek met een wetenschappelijk achtergrond en een flinke dosis nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen, heb ik als tekstschrijver een gezonde afstand tot het inhoudelijke verhaal. Dat stelt me in staat de informatie naar boven te halen die nodig is om de gekozen doelgroep op een soepele manier mee te nemen in een blog, white paper of interview met impact. Ook de stappen die voor de inhoudelijke expert logisch en vanzelfsprekend zijn, maar voor de doelgroep niet, pak ik mee.

Judith Slikker-de Kanter, senior marketeer bij TIAS School for Business and Society: ‘Van mooie, persoonlijke testimonials tot blogs en whitepapers met onze hoogleraren. Heleen gaat voor TIAS Business School met de meest uiteenlopend materie aan de slag en levert altijd.'

Tekstschrijver voor Veenendaal en verder

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal - Midden-Nederland. Sinds 2018 ben ik op avontuur in Frankrijk met zelfvoorzienend leven en de verbouwing van een oude boerenschuur. Vanuit dit mooie land werk ik als de tekstschrijver die 't snapt met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jou?