Van complexe kennis naar content met impact 

Beschikken mensen in jouw organisatie over complexe vakkennis en visies die jij als marketeer graag wilt delen? De tekstschrijver die 't snapt helpt deze inhoud om te zetten in content die niet alleen lekker wegleest, maar ook jouw doelgroep raakt en in beweging zet. Dat scheelt de inhoudelijke experts in je organisatie een hoop tijd. 

Blogs, white papers en interviews

Als leek met een wetenschappelijk achtergrond en een flinke dosis nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen, heb ik als tekstschrijver een gezonde afstand tot het inhoudelijke verhaal. Dat stelt me in staat de informatie naar boven te halen die nodig is om de gekozen doelgroep op een soepele manier mee te nemen in een blog, white paper of interview met impact. Ook de stappen die voor de inhoudelijke expert logisch en vanzelfsprekend zijn, maar voor de doelgroep niet, pak ik mee.

Judith Slikker-de Kanter, senior marketeer bij TIAS School for Business and Society: ‘Van mooie, persoonlijke testimonials tot blogs en whitepapers met onze hoogleraren. Heleen gaat voor TIAS Business School met de meest uiteenlopend materie aan de slag en levert altijd.'


Greep uit recente opdrachten

Driehoekskunde -‘De voorwaarde voor een constructieve samenwerking is vertrouwen’

Interview over driehoekskunde in de gehandicaptenzorg voor PAO Psychologie. PAO-docenten Jettie van der Ploeg en Saskia Rasker vertellen over driehoekskunde, een vertaling van het systemisch gedachtengoed in een praktisch model ten behoeve van constructieve samenwerking.
Naar interview


Emmett Green organiseert rendabele energietransitie

Bedrijfsreportage over Emmett Green voor B2B-magazine Europoort Kringen. Michiel Roelofs en Michiel Wildschut, oprichters van Emmett Green, vertellen geïnspireerd over reinventing energy transition, hun core business.
Naar bedrijfsreportage


Grote stap vooruit in detectie van waterstofgas

Bedrijfsreportage over Consolium Safety voor B2B-magazine Europoort Kringen. Sales manager Maarten Engelen en general manager Ewold Sie van Consilium Safety Nederland, vertellen over de voordelen van de nieuwe generatie gassensoren.
Naar bedrijfsreportage 


Specialist in customized druksensoren voor waterstof

Bedrijfsreportage over Keller Nederland voor B2B-magazine Europoort Kringen. Martijn Smit, commercieel directeur van Keller Nederland, vertelt over wat een waterstofdruksensor bijzonder maakt.
Naar bedrijfsreportage


Lekdichte waterstofsystemen gebaseerd op 130 jaar ervaring 

Bedrijfsreportage over KLINGER voor B2B-magazine Europoort Kringen. Leden van het productspecialistenteam van KLINGER The Netherlands leggen uit wat er allemaal komt kijken bij het creëren van lekdichte verbindingen in waterstofsystemen.
Naar bedrijfsreportage


Brandwacht Huren komt met on demand digitale buitenwacht 

Bedrijfsreportage voor B2B-magazine Europoort Kringen. Bas Stoop, directeur/eigenaar van Brandwacht Huren, legt de gedachtengang uit achter zijn nieuwste innovatie die klaar is voor de try-out fase.
Naar bedrijfsreportage


Te hechte Kamer-kabinetsrelatie belet ambtenaren vrijuit te spreken

Persbericht voor TIAS, School for Business and Society, over de afscheidsrede van prof. dr. Theo Camps. Camps gaat in zijn afscheidsrede onder meer in op de noodzaak van het in kaart brengen van morele en politieke aspecten als onderdeel van een goede rolinvulling door topambtenaren.
Naar persbericht


'Onze compressoren zijn elektrisch en olievrij'

Bedrijfsreportage over Aerzen Rental voor B2B-magazine Europoort Kringen. Marc Peters, sales manager Benelux van Aerzen Rental, vertelt over de innovatieve en duurzame technologie die het bedrijf inzet bij hun plug & play luchtoplossingen voor industriële processen. 
Naar bedrijfsreportage


Gestructureerd problemen oplossen werkt beter

Bedrijfsreportage voor B2B-magazine Europoort Kringen. CoThink-oprichters Ron Vonk en Jan Willem Vernhout vertellen over hun aanpak voor het oplossen van technische problemen. 
Naar bedrijfsreportage


Mirjam Minderman en Filip Caeldries over het realiseren van de SDG’s in 2030

Interview voor TIAS School for Business and Society over de resultaten van de Nederlandse SDG Barometer 2022 met Mirjam Minderman, beleidsadviseur bij TIAS op het gebied van duurzame ontwikkeling, en Filip Caeldries, hoogleraar Strategisch Management en Organisatie bij TIAS.  Ze gaan met elkaar in gesprek over wat er moet gebeuren om de SDG’s in 2030 te realiseren, en hoe TIAS daaraan kan bijdragen.
Naar interview


Moderne onderwijsvernieuwers aan zet in mbo en hbo

Interview voor TIAS School for Business and Society met Marc Vermeulen, Academic Director van het nieuwe Advanced Program Onderwijskwaliteit en vernieuwing in het Mbo en Hbo van TIAS.
Naar interview


‘Je krijgt een completer beeld om tot passende handelingsadviezen te komen’

Interview voor PAO Psychologie met Tirza Bosma, docent van de PAO-cursus Observeren als diagnostisch middel.
Naar interview


Aantal vrouwen in top van ziekenhuizen stabiliseert

Persbericht voor TIAS School for Business and Society over de resultaten van de Hospital Leadership Monitor 2022. De Monitor onderzoekt het geslacht, de leeftijd en de achtergrond van bestuurders en toezichthouders in Nederlandse ziekenhuizen. 
Naar persbericht


‘Het stempel “uitbehandeld” bij kinderen met vroegkinderlijke chronische traumatisering bestaat niet’

Interview voor PAO Psychologie met Anneke Vinke, hoofddocent van de Psychotrauma opleiding VCT Expert Kind en Jeugd van de PAO-Trauma Academie, opleider in de Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling.
Naar interview


‘De helft van de therapeuten zet al positieve CGT-interventies in’

Interview voor PAO Psychologie met Steven Strietman, docent van de PAO-cursus  Positieve cognitieve gedragstherapie bij complexe problematiek. 
Naar interview


‘Je bent veel beter in staat om met cliënten aan veiligheid te werken dan je denkt’

Interview voor PAO Psychologie met Judith Yntema, docent van de PAO-cursus Geweld en onveiligheid in het gezin.
Naar interview


CMO Rabobank Dorkas Koenen: 'Marketing gaat ook over klantbelang'

Interview voor TIAS School for Business and Society met Dorkas Koenen, CMO van de Rabobank en gastdocent van de TIAS-Masterclass Marketingstrategie.
Naar interview


Pricing: de beslissende factor voor bedrijfscontinuïteit

Interview voor TIAS School for Business and Society met Tijs Rotmans, Adjunct Professor bij TIAS School for Business and Society en Managing Partner van The Pricing Company.
Naar interview


Tekstschrijver voor Veenendaal en verder

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal - Midden-Nederland. Sinds 2018 ben ik op avontuur in Frankrijk met zelfvoorzienend leven en de verbouwing van een oude boerenschuur. Vanuit dit mooie land werk ik als de tekstschrijver die 't snapt met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jou?