Tekstschrijver voor non-fictie boek

Een non-fictie boek is een ideaal middel om anderen te helpen, en tegelijkertijd op indrukwekkende manier te laten zien wie je bent, wat je visie is en wat je aan expertise in huis hebt. Omdat de afstand tussen idee en daadwerkelijk aan de slag gaan soms te groot lijkt, helpt de tekstschrijver die 't snapt je graag in het diepe te springen en gewoon te beginnen met schrijven.

Vragen die ik als eerste stel:
• Voor wie wil je het boek schrijven?
• Wat is het onderscheidend vermogen?
• Waar ga je het wel en waar ga je het niet over hebben?
• Wat is een logische en inspirerende verhaallijn?
• Wat wordt de toon en stijl?

En dan … aan de slag. 

De winst van gezonde afstand

Als leek met een wetenschappelijk achtergrond, en een flinke dosis nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen, heb ik een gezonde afstand tot de inhoud die jij in je boek wilt uitwerken. Dat helpt om tot creatieve schrijfoplossingen te komen en scherp te blijven op de gekozen rode draad.

‘Heleen heeft voor mij als ghostwriter mijn boek Fluitend leidinggeven geschreven. Deze samenwerking was uitermate prettig en heeft geresulteerd in een prachtig en succesvol boek. Heleen was hierbij mijn creatieve steun en toeverlaat. Ze begreep heel goed wat ik wilde en heeft mijn hoofdspinsels ”vertaald” in prachtige en effectieve teksten.’ Louis van Woerden, leiderschapstrainer en auteur van het boek Fluitend Leidinggeven.

Je beste boek ooit!

Als ghostwriter / redacteur kan ik je helpen met het creatieve schrijfproces, kan ik de sparringpartner zijn die je "op het rechte pad" houdt, kan ik met kritische redactie je manuscript naar een hoger niveau tillen. Omdat elk boek en iedere auteur uniek zijn, stem ik mijn werkwijze af op wat jij als auteur nodig hebt om je beste boek ooit te schrijven.


Voorbeelden van opdrachten

Nigerian adventures of a Dutch fish farmer
Autobiografische verhalenbundel van Willy Fleuren.
Advies, redigeerwerk en druk-klaar maken.
Naar boek.


African catfish farmer's handbook
Handboek voor meervalkwekers in Nigeria van Willy Fleuren.
Redigeerwerk, druk-klaar maken en vinden van de juiste drukker.
Naar boek


Fluitend Leidinggeven
11 dagen in de TOP 10 van Managementboek
Auteur: Louis van Woerden
Ghostwriter
Naar boek


Nieuwsgierig geworden?  Neem contact op.