Het verhaal van de tekstschrijver die 't snapt

Als tekstschrijver ben ik op mijn best wanneer ik van complexe vakkennis, ideeën, innovaties en visies van academici en engineers een toegankelijk verhaal met impact mag maken. Denk aan long en short copy in de vorm van een blog, white paper, interview of klantverhaal. Desgewenst SEO-proof. Maar ook met een non-fictie boek of het inhoudelijke deel van een businessplan kan ik je helpen.

Mijn aanpak

Graag werk ik in co-creatie met degene die de inhoud in zijn hoofd heeft, of dit al in een basistekst op papier heeft gezet. Omdat ik de inhoud echt wil doorgronden, stel ik vaak de vraag: ‘Waarom?’ Zo haal ik ook wat voor de inhoudelijke professional vanzelfsprekend is, naar boven. Mijn inzichten vertaal ik in een toegankelijk, onderscheidend verhaal dat de kern van de inhoud pakt.

Wie ik ben

Tijdens mijn verblijf in de wetenschap heb ik geleerd dat een verhaal altijd voort komt uit een bepaalde manier van kijken naar de wereld. Ik ben daarom altijd nieuwsgierig naar de mens achter een visie en het waarom van een idee of keuze. 

Waarom tekstschrijver?

Ik bewonder mensen met creatieve denkkracht én het lef om daar echt iets mee te doen. Tekstschrijven is al 25 jaar mijn perfecte alibi om deze mensen uit te horen over hun kennis en ideeën waarmee zij de wereld een stukje leuker willen maken.

Voor Veenendaal en verder

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal - Midden-Nederland. Sinds 2018 ben ik op avontuur in Frankrijk met zelfvoorzienend leven en de verbouwing van een oude boerenschuur. Vanuit dit mooie land werk ik als tekstschrijver met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jou?