Home » Tekstschrijver met inhoud

Tekstschrijver met inhoud

Tijdens het schrijven van mijn proefschrift voor een promotie in de Landbouw- en Milieuwetenschappen heb ik het plezier dat ik als kind aan schrijven beleefde, opnieuw ontdekt. Het was dan ook niet moeilijk om het wetenschappelijk onderzoek vaarwel te zeggen en te kiezen voor een loopbaan als tekstschrijver. Alhoewel vaarwel?

Tekstschrijver met oog voor betekenisvolle details

De manier van kijken naar de wereld, die ik me tijdens het verblijf in de wetenschap eigen heb gemaakt, gebruik ik als tekstschrijver elke dag. Door verder te kijken en details niet over het hoofd te zien.  

Tekstschrijver met gezonde nieuwsgierigheid

Wat ik ook heb geleerd in de wetenschap is dat een verhaal nooit op zichzelf staat. Het komt voort uit een bepaalde context of manier van kijken naar de wereld. Daarom ben ik altijd nieuwsgierig naar de mens achter een visie, en het waarom achter een idee of keuze. Zo ontstaat zonder uitzondering onderscheidende content met impact.

Voor Veenendaal en verder

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal - Midden-Nederland. In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land werk ik al tekstschrijver met inhoud voor content met impact met veel plezier voor Veenendaal en verder.