Home » Content met impact

Tekstschrijver voor content met impact

Visies, ideeën en producten van adviseurs, trainers, creatieve ondernemers, uitvinders en engineers. Als tekstschrijver maak ik er content van die jouw doelgroep raakt en in beweging zet. Desgewenst SEO-proof.

Tekstschrijver die meedenkt

Ik voel me betrokken bij wat jij wil bereiken. Daarom denk ik als tekstschrijver graag met je mee. Wat is precies je doel? Hoe wil je dat bereiken? Waarom is jouw verhaal bijzonder? Als tekstschrijver met een gezonde afstand tot jouw inhoud, vraag ik door naar wat jij echt wil vertellen. Ook naar zaken die voor jou misschien vanzelfsprekend zijn. Want daarin kan zomaar dé trigger verborgen liggen waarmee jij je doelgroep raakt en in beweging zet.

Tekstschrijver met voorkeur 

Onderwerpen waarmee jij mij als tekstschrijver op het puntje van mijn stoel krijgt zijn: duurzame ontwikkeling, innovatie, psychologie, HR, wonen, techniek, leiderschap, creatief ondernemerschap en talentontwikkeling. 

Tekstschrijver met ervaring

Voor Veenendaal en verder

Voorheen schreef ik vooral voor opdrachtgevers in de regio Veenendaal - Midden-Nederland. In juli 2018 ben ik verhuisd naar Frankrijk. Vanuit dit mooie land werk ik als tekstschrijver met veel plezier voor Veenendaal en verder. Binnenkort ook voor jou?